binance learn and earn quiz answers ( Day 4) Quiz Answer July 5th

  QUIZ ANSWER : 🔴 Binance (Learn & Earn: Day 4) Quiz Answer 👇

July 5th Financial Derivatives

binance learn and earn quiz answers ( Day 4) Quiz Answer July 5th


$50,000 BUSD Giveaway: Binance Learn & Earn
To celebrate Binance’s 4th anniversary we have committed a total of $50,000 BUSD token vouchers as rewards to all Binancians who participate in the special “Binance Learn & Earn” activity.

Form submission period: 2021/07/05 0:00 AM (UTC) until 2021/07/05 11:59 AM (UTC).


Claim here : link



1. What is the maximum leveraged offered in Binance futures trading? *

A: 125x

B: 100x

C: 75x

D: 10x


 ANSWER : A 


2. Which price will Binance use to calculate the liquidation level? *

A: Last Hour Price

B: Latest price

C: Marked price


 ANSWER :C



3. When the users position size is lower than ______, notification will be sent to users for adding more margins in the futures account or adjusting the position to avoid potential liquidation. *

A: Weighted Margin

B: Bankrupt Margin

C: Maintenance Margin


 ANSWER :C


4. What is the leverage multiplier for Binance Leveraged Tokens? *

A: The system maintains a target leverage range between 1.25x and 4x.

B: It is always 3x.

C: It is always 1.5x.


 ANSWER :A


5. When does Binance Leveraged Tokens rebalance? *

A: When the actual leverage multiplier is close to 1.5x or 3x.

B: Every 8 hours

C: Every day


 ANSWER :C


6. Which one of these is a risk associated with holding Binance Leveraged Tokens long-term? *

A: Continuing to be charged management fees and funding fees

B: Erosion of net asset value (NAV) due to rebalancing back and forth when there is no obvious trend in the market

C: Receiving interest payment


 ANSWER :B


7. Vanilla Options Contracts allow users to act as direct buyers or sellers when purchasing or issuing Options. Since Options Buyers can choose to exercise the Options at a later date, the Options Seller needs to freeze collaterals in the meantime. This ensures that the Options Buyer does not run into any problems when they go to exercise the Options. *

A: Yes

B: No


 ANSWER :A


8. Vanilla Options Contract name: BTC-210326-19000-C *

A: Valuation Unit-Settlement time-exercise price-Contract Type

B: Underlying asset-expiration time-exercise price-type


 ANSWER :B


_____________________________________________________________________________________

free airdrop token contract address

free airdrop token 2021

free airdrop tokens in trust wallet

free airdrop token telegram

how to sell airdrop tokens

free airdrop token on trust wallet

claim free airdrop token

get free airdrop token

free coin token airdrop

free airdrop token address

free airdrop crypto

free airdrop cryptocurrency

free crypto token airdrop

free airdrop token in trust wallet

how to add tokens to trust wallet

is trust wallet free

new free airdrop token

free airdrop tokens


binance learn and earn quiz answers
binance learn and earn ocean
binance quiz answers
binance learn and earn ocean answers
coinmarketcap learn and earn
binance earn interest
learn and earn with ocean quiz
binance us learn and earn

coinmarketcap earn quiz answers

coin market cap earn answers

coinmarketcap quiz answers

coinmarketcap earn 1inch answers

how to earn cryptocurrency without investment

earn crypto while learning binance

coinmarketcap grt quiz answers

grt quiz answers coinbase

coinmarketcap earn helium quiz answers

coinmarketcap earn ckb quiz answers

coinmarketcap earn 1inch quiz answers

coinmarketcap earn sand quiz answers

free airdrop token contract address free airdrop token 2021 free airdrop tokens in trust wallet free airdrop token telegram how to sell airdrop tokens free airdrop token on trust wallet claim free airdrop




إرسال تعليق

أحدث أقدم

pop

bar