QUIZ ANSWER : 🔴 Binance (Learn & Earn: Day 4) Quiz Answer 👇
July 5th Financial Derivatives
$50,000 BUSD Giveaway: Binance Learn & Earn
To celebrate Binance’s 4th anniversary we have committed a total of $50,000 BUSD token vouchers as rewards to all Binancians who participate in the special “Binance Learn & Earn” activity.
Form submission period: 2021/07/05 0:00 AM (UTC) until 2021/07/05 11:59 AM (UTC).
Claim here : link
1. What is the maximum leveraged offered in Binance futures trading? *
A: 125x
B: 100x
C: 75x
D: 10x
ANSWER : A
2. Which price will Binance use to calculate the liquidation level? *
A: Last Hour Price
B: Latest price
C: Marked price
ANSWER :C
3. When the users position size is lower than ______, notification will be sent to users for adding more margins in the futures account or adjusting the position to avoid potential liquidation. *
A: Weighted Margin
B: Bankrupt Margin
C: Maintenance Margin
ANSWER :C
4. What is the leverage multiplier for Binance Leveraged Tokens? *
A: The system maintains a target leverage range between 1.25x and 4x.
B: It is always 3x.
C: It is always 1.5x.
ANSWER :A
5. When does Binance Leveraged Tokens rebalance? *
A: When the actual leverage multiplier is close to 1.5x or 3x.
B: Every 8 hours
C: Every day
ANSWER :C
6. Which one of these is a risk associated with holding Binance Leveraged Tokens long-term? *
A: Continuing to be charged management fees and funding fees
B: Erosion of net asset value (NAV) due to rebalancing back and forth when there is no obvious trend in the market
C: Receiving interest payment
ANSWER :B
7. Vanilla Options Contracts allow users to act as direct buyers or sellers when purchasing or issuing Options. Since Options Buyers can choose to exercise the Options at a later date, the Options Seller needs to freeze collaterals in the meantime. This ensures that the Options Buyer does not run into any problems when they go to exercise the Options. *
A: Yes
B: No
ANSWER :A
8. Vanilla Options Contract name: BTC-210326-19000-C *
A: Valuation Unit-Settlement time-exercise price-Contract Type
B: Underlying asset-expiration time-exercise price-type
ANSWER :B
free airdrop token contract address
free airdrop token 2021
free airdrop tokens in trust wallet
free airdrop token telegram
how to sell airdrop tokens
free airdrop token on trust wallet
claim free airdrop token
get free airdrop token
free coin token airdrop
free airdrop token address
free airdrop crypto
free airdrop cryptocurrency
free crypto token airdrop
free airdrop token in trust wallet
how to add tokens to trust wallet
is trust wallet free
new free airdrop token
free airdrop tokens
coinmarketcap earn quiz answers
coin market cap earn answers
coinmarketcap quiz answers
coinmarketcap earn 1inch answers
how to earn cryptocurrency without investment
earn crypto while learning binance
coinmarketcap grt quiz answers
grt quiz answers coinbase
coinmarketcap earn helium quiz answers
coinmarketcap earn ckb quiz answers
coinmarketcap earn 1inch quiz answers
coinmarketcap earn sand quiz answers
free airdrop token contract address free airdrop token 2021 free airdrop tokens in trust wallet free airdrop token telegram how to sell airdrop tokens free airdrop token on trust wallet claim free airdrop
